Wednesday, June 9

MetuCon 2010'da Warhammer

Bu sene MetuCon'u 23-25 Nisan tarihlerinde idrak ettik. Katılımın yoğun, organizasyonun da başarılı olduğu bu senenin MetuCon'unda, Karargah'tan gelen arkadaşların da katılımıyla, cumartesi günü bir WHFB turnuvası düzenledik.

Kurallar, İzmirCon'dakine oldukça benzerdi: 1500pts, açık liste usulü; fakat eliminasyon usulü değil de isviçre sistemini kullandık. Bu sayede her oyuncu 3 maç yaptı. Nihai skorlar ise, maç puanları artı modelcilik ve sportmenlik puanlarının toplamıyla oluştu. Toplam 8 kişinin katıldığı turnuva sonucu sıralama şu şekilde oluştu:

1. Fırat (Dark Elves)
2. Burak (Dwarfs)
3. Kyle (Daemons of Chaos)

Sportmenlik Ödülü: Efe
En İyi Boyalı Ordu: Kyle

Turnuvadaki 3 maçımda 2 massacre 1 de solid galibiyet almama rağmen 3 massacre ile birinci olan Fırat'ı geçemeyip ikincilikle yetindim, sağlık olsun. Esas önemli husus, son maçımda karşılaştığım Kyle ve Cheese of Chaos ordusunu massacre etmem oldu. Uzun süreden beri uzaklardan birbirimize meydan okuyorduk, sonunda yeşil sahalara çıkıp kimin daha iyi general olduğunu gösterme fırsatını buldum, heh... :)

Karargah kulübünden arkadaşlarla beraber katıldığımız bu ikinci organizasyonla beraber aramızdaki ilişkiler gitgide kuvvetleniyor. Artık gerçek manada ulusal bir organizasyon yapılabilecek altyapı yavaş yavaş oluşmaya başlıyor kanaatindeyim. bakalım zaman ne getirecek...

0 comments:

Post a Comment